Νότια της αττικής χερσονήσου στην ανατολική περιοχή της Πελοποννήσου βρίσκονται έξι διαφορετικά νησιά, την Αίγινα, τη Σκάλα, Πόρος, Ύδρα, Δοκό, τις Σπέτσες το καθένα από αυτά έχει να προσφέρει τη δική της ομορφιά στους καλοκαιρινούς επισκέπτες. Αίγινα με τον αρχαίο ναό της Αφαίας της, Πόρου με τα άσπρα σπίτια της, παίρνει μετά από ένα νησί των Κυκλάδων, η Ύδρα από την άλλη πλευρά είναι τραχιά ακόμα όμορφο να ζωγραφίσει. Σπέτσες για παράδειγμα προσελκύει με τις παραλίες της και γευστικό άρωμα πευκοδάση. Σαλαμίνα σχεδόν αστικών, δεδομένου ότι αυτό το νησί βρίσκεται περίπου δύο χιλιόμετρα μακριά από την ακτή του Πειραιά (Αθήνα), κάποιος να δέσετε το σκάφος του / της στο λιμάνι της Σαλαμίνας, ή να αγκυροβολούν σε ένα από τα πολλά όρμους.

Ωστόσο, σχεδόν όλοι κρατά μακριά ιστιοπλοΐα, μέχρι την όμορφη Ύδρα (μια στάση άγκυρα στον Όρμο Μανδράκι, σχεδόν το ένα ναυτικό μίλι ανατολικά της Χώρας), ή μέχρι τον Πόρο, όπου μπορείτε να δέσετε το σκάφος σας και να απολαύσετε τη σκιά των πολυάριθμων γαλάζιους τρούλους. Ή, επίσης, μέχρι την έντονη και ζωντανή Αίγινα. Για διαφορετικές προτιμήσεις, Δοκός είναι ένα ακατοίκητο μέρος όπου σε σας να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους σας. Εκτός από, κάποιος σίγουρα, έχει εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και το κεφάλι για τις ακτές της ανατολικής Πελοποννήσου, Κυπαρίσσι, για παράδειγμα, είναι ένα όμορφο κόλπο, που περιβάλλεται από ψηλά βουνά. Ο μικρός κόλπος λιμάνι ονομάζεται Γέρακα, είναι επίσης περιβάλλεται από ψηλά βράχια, και μία από τις πολλές παραλίες που τέμνονται μεταξύ τους ανάμεσα στα βράχια κίτρινη ώχρα.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί κόλποι και λιμάνια, τα οποία αξίζει να περιφέρεται σε όλη την ανατολική όχθη της Πελοποννήσου και το νησί του Σαρωνικού - μακρινό και μαγεμένο, γραφικά, ζωντανή και αρχαία προορισμούς. Καιρός στο Σαρωνικό Κόλπο και ανατολική Πελοπόννησο είναι πολύ λιγότερο εκτεθειμένη στους δυνατούς ανέμους του Αιγαίου, συνήθως δεν αισθάνονται ακόμη και το μελτέμι (βορειοανατολικά, περίπου 4 Beaufort). Στην ανατολική ακτή της Πελοποννήσου, ωστόσο κάποιες απρόβλεπτες ριπές μπορεί να συμβεί μερικές φορές 6-7 Μποφόρ. Κατά τη διάρκεια της περιόδου παύσης Μελτέμι ο άνεμος φυσάει συνήθως από νότια κατεύθυνση, το απόγευμα μεταξύ 3 και 5 μποφόρ, το βράδυ πολύ ασθενέστερη.

Σαρωνικός Κόλπος: 7 ημέρες δρομολόγιο Αναχώρηση:

Αθήνα Απόσταση: 130 ναυτικά μίλια

  • Ημέρα 1: Yacht αναλάβει Ove
  • Ημέρα 2: Αθήνα-Αίγινα (18 nm)
  • Ημέρα 3: Αίγινα-Αγκίστρι-Πόρος (21 nm)
  • Ημέρα 4: Πόρος-Ύδρα (12 nm)
  • Ημέρα 5: Ύδρα-Nisís Δοκός - Σπέτσαι (17 nm)
  • Ημέρα 6: Σπέτσαι-Τσελεβίνια-Πέρδικα (Αίγινα) (41 nm)
  • Ημέρα 7: Πέρδικα (Αίγινα) -Αθήνα (22 nm)
  • Ημέρα 8: επιστροφή Σκαφών 

 

 

 

Copyright © 2014 Caretta Yachts All Rights Reserved
Designed by Webmaze.


Ο παρόν ιστότοπος προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες χρησιμοποιεί "cookies". Επιλέγοντας ‘αποδοχή’ δίνετε τη συναίνεσή σας στη χρήση "cookies".