Σχεδιασμός ναύλωσης
 
Οδηγός ενοικίασης
   
Σε αυτήν τη σελίδα τα ερωτήματά σας θα απαντηθούν ένα προς ένα. Εμείς κατανοούμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας για αυτό ήμαστε πάντα μαζί σας. Εσείς θα πρέπει να επιλέξετε το γιοτ της αρεσκείας σας και τον κατάλληλο προορισμό.
Εμείς θα σας προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με έμφαση στη λεπτομέρεια.
Περιμένουμε τις επιλογές σας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Τα παρακάτω πρέπει να γνωρίζουμε έτσι ώστε  να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε:

  • Η εμπειρία σας σε γιοτ
  • Ο αγαπημένος σας προορισμός και η εμπειρία σας στο επιλεγμένο προορισμό
  • Λεπτομέρειες για εσάς που θεωρείτε εσείς ότι εμείς πρέπει να γνωρίζουμε
  • Μια εκτίμηση του προϋπολογισμού σας
  • Πότε και για πόσο διάστημα σκοπεύετε να ταξιδέψετε
  • Ποιες είναι οι προτιμήσεις σας σχετικά με το ταξίδι σας
  • Επίσης κάθε σημαντική πληροφορία που θα μπορέσει να βελτιώσει τις διακοπές σας και αφορά εμάς είναι ευχαρίστησής μας να σας εξυπηρετήσουμε

Επικοινωνήστε μέσω της σελίδας επικοινωνίας είτε τηλεφωνικός προκειμένου να μεταφέρουμε τις επιθυμίες σας στην εταιρεία που ναυλώνει το σκάφος της επιλογής σας. Σε περίπτωση που θα χρειαστείτε περαιτέρω πληροφορίες για να κατανοήσουμε πλήρως τις ερώτησής σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.  Μια συνομιλία μαζί σας θα διευκόλυνε την εξυπηρέτησή σας.

Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε και τη φόρμα κράτησης έτσι ώστε να διευκρινιστούν πολλά σημεία. Σε κάθε περίπτωση μία επικοινωνία μαζί μας είναι μία βοήθεια που μας προσφέρετε προκειμένου να σας προτείνουμε το καταλληλότερο προϊόν.

Η διαδικασία πληρωμής έχει ως εξής:

Η κράτησή σας εξασφαλίζεται με μία προκαταβολή 20% επί του συνολικού ναύλου. Το υπόλοιπο 80% του ναύλου κατατίθεται τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν από την άφιξή σας είτε όπως έχει συμφωνηθεί με την εταιρεία που έχετε κάνει τη συμφωνία. Οι καταθέσεις των χρηματικών ποσών θα γίνονται σε ενεργούς λογαριασμούς που διαθέτει για αυτό το σκοπό η κάθε εταιρεία ναύλωσης που εσείς έχετε επιλέξει. Τον αριθμό κατάθεσης θα το λαμβάνετε αφού έχετε συμφωνήσει στους όρους ναύλωσης. Μετά την τελευταία κατάθεση και σε e-mail που θα λάβετε θα ενημερωθείτε για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που αφορούν τη θέση του γιότ στη μαρίνα, το πρόσωπο επαφής και άλλα στοιχεία που αφορούν τη σύμβαση.

Η σύμβαση ναύλωσης, το τιμολόγιο είτε η απόδειξη και η εντολή πληρωμής θα ακολουθήσει μετά την τελική επιβεβαίωσή σας.

Πριν από την άφιξή σας θα χρειαστούμε:
Πληροφορίες σχετικές με την άφιξής σας.
Κατάλογο-λίστα  των απαιτήσεων σας, κρατήσεις ξενοδοχείων, μεταφορές, κλπ.
Επίσης θα λάβετε μια λίστα με το τι πρέπει να φέρετε μαζί σας.

Προσφορές Charter

Δείτε τις προσφορές μας

Καλέστε μας

Τηλ: 2111 842874

Κιν: 697 3246692

CARETTA-YACHTS

Η CARETTA-YACHTS είναι μια συνεργασία μεταξύ Ν.Ε.Π.Α (Ναυτιλιακών Εταιρειών Πλοίων Αναψυχής) μικρών ιστιοπλοϊκών σκαφών που εδρεύουν σε Ελληνικές μαρίνες. Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα οι συμμετέχουσες εταιρείες στοχεύουν  στην αύξηση του αριθμού των πελατών τους.

 

Αυτή η συνεργασία προέκυψε για να ενισχύσει την προβολή των σκαφών που συμμετέχουν, έτσι ώστε να πετύχουν μεγάλες προσφορές για τους δυνητικούς πελάτες τους.

Περισσότερα..

Προγνώσεις ΕΜΥ

Copyright © 2014 Caretta Yachts All Rights Reserved
Designed by Webmaze.


Ο παρόν ιστότοπος προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες χρησιμοποιεί "cookies". Επιλέγοντας ‘αποδοχή’ δίνετε τη συναίνεσή σας στη χρήση "cookies".