Ενοικίαση σκαφών αναψυχής με είτε άνευ πληρώματος

Καλώς ήλθατε στη caretta-yachts.gr, στόχος μας είναι να παρέχουμε την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση σε ναυλώσεις σκαφών αναψυχής με είτε άνευ πληρώματος στην Ελλάδα. Ξεκινήσαμε το 2013, με βάσεις ναύλωσης των σκαφών που προωθούμε  στην Αθήνα, στην Κω, και στη Λευκάδα στο Ιόνιο. Σε περίπτωση που θεωρείται ότι δεν έχετε την επαρκή εμπειρία για να αναλάβετε το σκάφος της επιλογής σας μόνος σας, εμείς μπορούμε να σας συτήσουμε τον κατάλληλο σκίπερ προκειμένου να εξασφαλίσετε ασφαλής και ευχάριστες διακοπές. Οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις ιδιαιτερότητες και τις επιθυμίες σας. Εσεις πρέπει μόνο να μας ενημερώσετε και αφήστε στα χέρια μας την κατάλληλη για εσάς προετοιμασία. Σας προσκαλούμε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τα σκάφη μας και τα πακέτα προσφορών μας και να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα για περισσότερες πληροφορίες. Ανυπομονούμε να τα πούμε από κοντά.

Προσφορές Charter

Δείτε τις προσφορές μας

Καλέστε μας

Τηλ: 2111 842874

Κιν: 697 3246692

CARETTA-YACHTS

Η CARETTA-YACHTS είναι μια συνεργασία μεταξύ Ν.Ε.Π.Α (Ναυτιλιακών Εταιρειών Πλοίων Αναψυχής) μικρών ιστιοπλοϊκών σκαφών που εδρεύουν σε Ελληνικές μαρίνες. Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα οι συμμετέχουσες εταιρείες στοχεύουν  στην αύξηση του αριθμού των πελατών τους.

 

Αυτή η συνεργασία προέκυψε για να ενισχύσει την προβολή των σκαφών που συμμετέχουν, έτσι ώστε να πετύχουν μεγάλες προσφορές για τους δυνητικούς πελάτες τους.

Περισσότερα..

Προγνώσεις ΕΜΥ

Copyright © 2014 Caretta Yachts All Rights Reserved
Designed by Webmaze.


Ο παρόν ιστότοπος προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες χρησιμοποιεί "cookies". Επιλέγοντας ‘αποδοχή’ δίνετε τη συναίνεσή σας στη χρήση "cookies".