Ασφαλιστικές Προτάσεις για Ενοικίαση Ιστιοπλοϊκού Σκάφους.

Επιλέξτε τον τρόπο ασφάλισής σας:

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω προτεινόμενα πακέτα ασφάλισης για να είστε προετοιμασμένοι για κάθε δυσάρεστη έκπληξη.

Κατάθεση Ασφάλισης για ενοικίαση σκάφων άνευ πληρώματος.

Τι καλύπτεται: Η Κατάθεση Ασφάλισης καταβάλλεται στην εταιρεία που σας ενοικιάζει το σκάφος και το ποσό  αφορά  πιθανή απώλεια ή ζημία του ναυλωμένου σκάφους.

  • Επιλογή :  Πληρώνετε όλη την Κατάθεση Ασφάλισης σύμφωνα με τον πίνακα κόστους ενοικίασης σκαφών και η οποία σας επιστρέφετε σε περίπτωση μη βλάβης με υπαιτιότητά σας είτε απώλειας του σκάφους. Σε περίπτωση βλάβης σας παρακρατείτε το κόστος επισκευής της βλάβης είτε της απώλειας έως το ύψος της Κατάθεσης Ασφάλισης.
  •  Επιλογή :  Κοστίζει: 7-8 % της Κατάθεσης Ασφάλισης. Ελάχιστο ασφάλιστρο : 100,00 €

Δεν επιστρέφετε και σε περίπτωση απώλειας είτε βλάβης του σκάφους πληρώνετε επιπλέον έως το 10% της Κατάθεσης Ασφάλισης και όχι λιγότερα από 100,00  €. Το τελευταίο δεν ισχύει σε περίπτωση αποδεδειγμένα σκόπιμης βλάβης είτε απώλειας είτε δόλιας ενέργειας από μέρους σας. 

Ασφάλιση Ακύρωσης Ναύλου - Το κόστος Προστασίας Ακύρωσης

  • Ασφαλισμένοι είναι ο κυβερνήτης και τα μέλη του πληρώματος
  • Καλύπτει το κόστος ακύρωσης, ως αποτέλεσμα ξαφνικής σοβαρής ασθένειας, ατυχήματος ή θανάτου ενός εκ των ασφαλισμένων ή του πλησιέστερου συγγενή του.
  • Κοστίζει  3,50 % επί της τιμής του ναύλου χωρίς σκίπερ και 5 % επί της τιμής του ναύλου μαζί με τον σκίπερ. Ελάχιστο ασφάλιστρο: 50,00 €

Ασφάλιση Ακύρωσης Ναύλου υπέρ του πελάτη - Το κόστος Προστασίας Ακύρωσης

Η Ασφάλιση Ακύρωσης Ναύλου υπέρ του πελάτη καλύπτει τον πελάτη σε περίπτωση ακύρωσης του ναύλου λόγω αδυναμίας της εταιρείας να προσφέρει το ναυλωμένο σκάφος είτε άλλο σκάφος τουλάχιστον των ιδίων δυνατοτήτων – κλάσης στον πελάτη.
Στοιχίζει 2% επί της συνολικής τιμής του ναύλου. Ελάχιστο ασφάλιστρο  60,00 €.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις Ασφαλίσεων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσφορές Charter

Δείτε τις προσφορές μας

Καλέστε μας

Τηλ: 2111 842874

Κιν: 697 3246692

CARETTA-YACHTS

Η CARETTA-YACHTS είναι μια συνεργασία μεταξύ Ν.Ε.Π.Α (Ναυτιλιακών Εταιρειών Πλοίων Αναψυχής) μικρών ιστιοπλοϊκών σκαφών που εδρεύουν σε Ελληνικές μαρίνες. Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα οι συμμετέχουσες εταιρείες στοχεύουν  στην αύξηση του αριθμού των πελατών τους.

 

Αυτή η συνεργασία προέκυψε για να ενισχύσει την προβολή των σκαφών που συμμετέχουν, έτσι ώστε να πετύχουν μεγάλες προσφορές για τους δυνητικούς πελάτες τους.

Περισσότερα..

Προγνώσεις ΕΜΥ

Copyright © 2014 Caretta Yachts All Rights Reserved
Designed by Webmaze.


Ο παρόν ιστότοπος προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες χρησιμοποιεί "cookies". Επιλέγοντας ‘αποδοχή’ δίνετε τη συναίνεσή σας στη χρήση "cookies".