Η CARETTA-YACHTS είναι μια συνεργασία μεταξύ Ν.Ε.Π.Α (Ναυτιλιακών Εταιρειών Πλοίων Αναψυχής) μικρών ιστιοπλοϊκών σκαφών που εδρεύουν σε Ελληνικές μαρίνες. Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα οι συμμετέχουσες εταιρείες στοχεύουν  στην αύξηση του αριθμού των πελατών τους.

Αυτή η συνεργασία προέκυψε για να ενισχύσει την προβολή των σκαφών που συμμετέχουν, έτσι ώστε να πετύχουν μεγάλες προσφορές για τους δυνητικούς πελάτες τους.

Η CARETTA-YACHTS μέσω της συμμετοχής των μελών παρακολουθεί η ίδια τα σκάφη που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Προς διευκρίνιση και αποφυγή κάθε παρερμηνείας την όλη ευθύνη προς τον πελάτη τη φέρει απευθείας και μόνο η εταιρεία που ναυλώνει το σκάφος το οποίο και της ανήκει είτε έχει την αποκλειστική διαχείριση του. Η εταιρεία που συμμετέχει σε αυτή τη συνεργασία είναι η μόνη που υπογράφει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για τις αποπλεύσεις και όποιο άλλο έγγραφο απαιτείται και προβλέπεται από την νομοθεσία που διέπει τις ναυλώσεις ιστιοπλοϊκών σκαφών και τη νομοθεσία που αφορά τη λειτουργία των εταιρειών εκμετάλλευσης σκαφών αναψυχής.

Η CARETTA-YACHTS σας διασφαλίζει ότι οι συμμετέχουσες εταιρείες λειτουργούν συνεχώς με τακτικές αξιολογήσεις τις οποίες διενεργεί η ίδια ως υποχρέωση προς τη συνεργασία.

Προσφορές Charter

Δείτε τις προσφορές μας

Καλέστε μας

Τηλ: 2111 842874

Κιν: 697 3246692

Προγνώσεις ΕΜΥ

Copyright © 2014 Caretta Yachts All Rights Reserved
Designed by Webmaze.


Ο παρόν ιστότοπος προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες χρησιμοποιεί "cookies". Επιλέγοντας ‘αποδοχή’ δίνετε τη συναίνεσή σας στη χρήση "cookies".